Tuesday, October 14, 2014

Jom Beli Meal Shakes Sambil Beramal Anjuran Shaklee

Assalamualaikum semua

Membeli sambil beramal? Oo bagus ni..tapi apa yang perlu saya lakukan?

Baru-baru ini Shaklee telah bekerjasama dengan Yayasan MyKasih dalam Program "Love My Neighbourhood", Shaklee Cares®. Pihak Shaklee akan menyumbangkan 10% daripada hasil jualan Meal Shakes Shaklee ™ yang berjaya dijual sehingga 31 Oktober kepada rumah kanak-kanak yang kurang bernasib baik. 




Poster dari FB Shaklee Malaysia


Jadi apa yang perlu saya buat? 

Mudah saja hanya beli Meal Shakes Shaklee sebagai tanda sokongan kepada Program "Love My Neighbourhood", Shaklee Cares®. Tak kisah berapa banyak yang anda beli sama ada 1, 2 atau lebih canister.

Berita baik!! Promosi Oktober 2014 BELI 3 PERCUMA 1 Meal Shakes Shaklee sedang berlangsung. Jangan lepaskan peluang membeli sambil beramal. Kepada mereka yang sudah membuat pembelian Meal Shakes Shaklee jutaan terima kasih daripada pihak saya. Kepada mereka yang ingin dapatkan OFFER BELI 3 PERCUMA 1 Meal Shakes Shaklee, anda jangan berlengah-lengah lagi sila hubungi saya dengan segera pm fb/wassap 011-37008943. Terima kasih





Sumber Google







Kepada mereka yang segan silu nak hubungi saya atau tak sabar-sabar nak order, anda boleh terus membuat pesanan dengan klik icon 'Esell' di bawah bagi pengguna kad direct debit atau kad kredit sahaja yer. Bagi mereka yang tidak memiliki kedua kad tersebut, jangan risau anda boleh terus hubungi saya. Jangan lupa dapatkan khidmat nasihat berterusan secara percuma eksklusif untuk pelanggan yang membuat pembelian dengan saya sahaja.

Inginkan penjimatan sehingga 20-25%?. Jom join ahli Shaklee dan duit anda dapat dijimatkan. 
Hubungi saya sekarang untuk keterangan lanjut.




Jom hubungi saya sekarang!


PM FB : Aida Doterali

ID Shaklee : 1079013
Fanpage FB : Doterali Boutique
Email : aidadoterali216@gmail
Whatsapp/sms : 011-37008943
C.O.D. : Seri Kembangan, Serdang, Cyberjaya, Putrajaya
Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Pos Laju/Skynet/Gdex juga boleh diaturkan

Terima Kasih


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit


2 comments:

zainul said...

Jom bantu mereka yg kurang nutrisi. agak melarat jugak penyakit kurang nutrisi ni sebab tak ramai yg sedar & tahu yg mereka kekurangan nutrisi. sbb dok ingat dah hari2 makan nasik, etc.

aida doterali said...

Yup, betul tu. Happy blogwalking sir :)