Saturday, September 20, 2014

Testimoni Set Kesuburan Bajet Shaklee

Assalamualaikum semua

Post kalini nak sharing testimoni mengenai keberkesanan produk Set Kesuburan Bajet Shaklee. FYI, Set Kesuburan Bajet Shaklee mengandungi ESP, GLA, Zink dan Vitamin E. Set Kesuburan Bajet Shaklee amat disarankan kepada mereka yang mempunyai masalah kesuburan dan masih mencuba untuk menimang anak. Ini merupakan salah satu ikhtiar kita sebagai hamba Allah, yang selebihnya biarlah Dia yang menentukan. Kepada mereka yang masih ragu-ragu nak mencuba Set Kesuburan Bajet Shaklee, boleh rujuk kepada testimoni di bawah. Semua testimoni ini daripada sumber Google. Selamat mencuba Set Kesuburan Bajet Shaklee semua ;)

Bagi mereka yang berminat untuk mencuba produk Set Kesuburan Bajet Shaklee sila hubungi saya dengan pantas zasss pm/wassap aida 011-37008943. Terima kasih

Kepada mereka yang segan silu nak hubungi saya atau tak sabar-sabar nak order, anda boleh terus membuat pesanan dengan klik icon 'Esell' di bawah bagi pengguna kad direct debit atau kad kredit sahaja yer. Bagi mereka yang tidak memiliki kedua kad tersebut, jangan risau anda boleh terus hubungi saya. Jangan lupa dapatkan khidmat nasihat berterusan secara percuma eksklusif untuk pelanggan yang membuat pembelian dengan saya sahaja.

Inginkan penjimatan sehingga 20-25%?. Jom join ahli Shaklee dan duit anda dapat dijimatkan. 
Hubungi saya sekarang untuk keterangan lanjut.
Jom hubungi saya sekarang!


PM FB : Aida Doterali

ID Shaklee : 1079013
Fanpage FB : Doterali Boutique
Email : aidadoterali216@gmail
Whatsapp/sms : 011-37008943
C.O.D. : Seri Kembangan, Serdang, Cyberjaya, Putrajaya
Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Pos Laju/Skynet/Gdex juga boleh diaturkan

Terima Kasih


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit
No comments: