Wednesday, November 26, 2014

Testimoni Performance Drink Shaklee

Assalamualaikum semua

Post kalini nak sharing testimoni mengenai keberkesanan produk Performance Drink Shaklee. Produk ini amat disarankan kepada mereka yang memerlukan tenaga yang berpanjangan. Amat sesuai kepada atlit sukan, mereka yang berpuasa dan ibu-ibu yang bekerjaya.

Kepada mereka yang masih ragu-ragu untuk mencuba Performance Drink Shaklee, boleh rujuk kepada testimoni di bawah. Semua testimoni ini daripada sumber Google. Selamat mencuba Performance Drink Shaklee semua ;)

Bagi mereka yang berminat untuk mencuba produk Performance Drink Shaklee sila hubungi saya dengan pantas zasss pm/wassap aida 011-37008943. Terima kasih
Kepada mereka yang segan silu nak hubungi saya atau tak sabar-sabar nak order, anda boleh terus membuat pesanan dengan klik icon 'Esell' di bawah bagi pengguna kad direct debit atau kad kredit sahaja yer. Bagi mereka yang tidak memiliki kedua kad tersebut, jangan risau anda boleh terus hubungi saya. Jangan lupa dapatkan khidmat nasihat berterusan secara percuma eksklusif untuk pelanggan yang membuat pembelian dengan saya sahaja.

Inginkan penjimatan sehingga 20-25%?. Jom join ahli Shaklee dan duit anda dapat dijimatkan. 
Hubungi saya sekarang untuk keterangan lanjut.
Jom hubungi saya sekarang!

PM FB : Aida Doterali
ID Shaklee : 1079013
Fanpage FB : Doterali Boutique
Email : aidadoterali216@gmail
Whatsapp/sms : 011-37008943
C.O.D. : Seri Kembangan, Serdang, Cyberjaya, Putrajaya
Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui Pos Laju/Skynet/Gdex juga boleh diaturkan

Terima Kasih


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakitNo comments: